Vollenbroek Betonbouw Didam BV

Betonbouw

Vollenbroek Betonbouw kan u het volgende bieden:

Funderingen:

Vollenbroek Betonbouw maakt gebruik van een eigen bekistingssysteem. Ook heeft Vollenbroek Betonbouw ervaring met PS-funderingen.

Systeemvloeren:

Zowel kanaalplaatvloeren als breedplaatvloeren ten behoeve van de begane grond en de opvolgende verdiepingsvloeren, maar ook andere vloersystemen. Voor breedplaatvloeren heeft Vollenbroek Betonbouw eigen ondersteuningsmaterieel in beheer, zowel stempels als ondersteuningssteiger.

Randkisten en kopgevelsteigers:

Veiligheid staat bij Vollenbroek Betonbouw hoog in het vaandel. Uiteraard wordt dit gecombineerd met snelheid en kwaliteit. Daarom hebben wij geheel in eigen beheer een randkist ontwikkeld met randleuningen om in hoog tempo veilig te kunnen bouwen. Op de dag van het leggen van de breedplaat, zijn de randkist en het leuningwerk in orde. Dat kan met onze gecombineerde randkist. Op deze manier kan de volgende bewerking dezelfde of gelijk de volgende dag veilig de breedplaatvloer op. Voor de kopgevels heeft Vollenbroek Betonbouw een geheel eigen hangsteiger gecombineerd met randkist ontwikkeld. Op deze manier slaan we de spreekwoordelijke "2 vliegen in een klap" snel en veilig.

Traditionele vloeren:

Met traditionele vloeren heeft Vollenbroek Betonbouw ruime ervaring. Vollenbroek Betonbouw maakt hierbij gebruik van divers ondersteuningsmaterieel:

Wanden:

Voor de wandbekisting maakt Vollenbroek Betonbouw gebruik van het Manto-systeem van Thyssen-Hunnebeck. Deze grootpaneelbekisting met houten panelen hebben wij in de hoogtes: 1200, 2700 en 3300. Met deze hoogtes kunnen we andere hoogtes gecombineerd maken: 4500, 5400, 6000, 6600 en verder. Tevens heeft Vollenbroek Betonbouw ervaring met:

Woningscheidende wandbekisting:

Vollenbroek beschikt over woningscheidende wandbekistingen. Met deze houten wanden uit 1 plaat is de kwaliteit van de afwerking van de repeterende, relatief eenvoudige wanden omhoog gegaan. Afwerking is nauwlijks nodig. Voor het lastigere werk leent zich het Manto-systeem van Thyssen-Hunnebeck beter, deze hebben relatief minder inzets waardoor de kist minder hard slijt en de kwaliteit goed is.

Prefab elementen:

In combinatie met de bovengenoemde onderdelen monteert en ondersteunt Vollenbroek Betonbouw ook geprefabriceerde elementen:

Holle wandsysteem:

Vollenbroek Betonbouw heeft een eigen steigersysteem om holle wanden veilig en snel te kunnen afstorten.